+47 900 42 658
|
post@stanagard.no

Smak på Hardanger. Hjemmelagd fruktpai.

Under oppholdet ditt på Stana Gard, kan du selvsagt også nyte «Smaken av Hardanger».

Deilige fruktpaier  med rabarbra, bringebær, epler eller plommer  er lagd av Bjørg Astri Seljestad. Firmaet hennes heter Matkjedlaren Hardanger. Hun lager tradisjonsbakst i eget bakeri på gården Kvestad på andre siden av fjorden.

Røttene hennes er her på Stana, og rabarbraen har hun plukket hos oss! Rabarbraen vokser utenfor eldhuset, der  «Besten» hennes plantet dem for mange år siden.

De andre bærene og frukten i paiene er selvsagt også kortreiste. Det skulle bare mangle, siden vi alle holder til midt i Norges frukthage nr 1: Hardanger.


 

  • De hjemmelagde fruktpaiene bestiller du lett samtidig som du booker oppholdet ditt på Stana Gard. Kommer som et tilleggs-valg på slutten av bookingen.
  • De ligger klare i fryseren når du kommer til huset du har bestilt.
  • Paiene blir ekstra gode når de blir varmet i ovnen og får følge av litt is eller vaniljesaus.                                                                                                                      
  • Nytes best på uteplassene med panoramautsikt til fonn, foss og fjord som en ekstra prikk over i-en!

     

 

Reiserute

  1. Stana Gard
  2. Matkjedlaren Hardanger